MEER INFORMATIE

OVER MIJ

OVER HENNIE DE KONING

Heel mijn leven ben ik al geïnteresseerd in het gedrag, het doen en het denken van mensen. In combinatie met mijn passie om groei en ontwikkeling te stimuleren bij mensen die vooruit willen, heb ik veel geïnvesteerd in opleidingen en cursussen.

Hiervoor heb ik veel jaren (met liefde) in de zorg gewerkt, onze kinderen opgevoed en bij mijn man op kantoor gewerkt. Nu zijn onze kinderen volwassen en hebben het ouderlijk huis verlaten. Voor mij hét moment om het verlangen van mijn hart te volgen. Namelijk om degenen die ik coach verder te helpen in hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Het geeft mij zo’n enorme voldoening als ik tijdens de coachgesprekken ervaar dat mensen tot inzichten komen waarmee ze stappen maken in hun ontwikkeling en dichter bij zichzelf gaan leven. En waardoor ze zelf de regie over hun leven leren nemen. Ook als het even tegenzit. Of als ze bijvoorbeeld op de werkvloer moeite hebben met bepaald gedrag van collega’s.

Mensbeeld

Als christen is mijn mensbeeld gegrond op de Bijbel. Ik geloof dat een mens bestaat uit lichaam, ziel en geest. Vanuit dat mensbeeld werk ik. Om diezelfde reden sta ik ook open voor vraagstukken die gaan over Bijbelse thema’s en die van invloed zijn op je dagelijks handelen of denken. Mijn ervaring is dat coaching aan kracht wint als we hierover de diepte kunnen ingaan.

Interactie

Wil je aan de slag gaan met jezelf? Ik bied je graag de juiste handvatten om jezelf te ontwikkelen en waardoor je kunt groeien. Coaching met gemotiveerde mensen zorgt voor interactie en dynamiek waardoor we vrijwel altijd tot resultaat komen.

Als persoon:

Warm, sociaal, inspirerend,
enthousiast, verbindend.

Als coach:

Betrouwbaar, gelijkwaardig, deskundig,
empathisch, inzichtgevend.

PRO ACTIEF COACHING

Fijn dat je interesse toont in Pro Actief Coaching! De coachingspraktijk van Hennie de Koning, gediplomeerd coach en ervaren in het coachen van mensen met allerlei vragen. “Ik werk graag met mensen die hun kwaliteiten en eigenschappen volop willen benutten.”

“Iedereen is welkom die het beste uit zichzelf wil halen. Ik ben je sparringpartner en geef jou handvatten waarmee je kunt groeien en jezelf kunt ontwikkelen.”
Kom in contact