Skip to main content

PERSOONLIJKE COACHING

Ook jij hebt het vermogen om te groeien en je te ontwikkelen. Als je bereid bent om te kijken naar je gedrag, kunnen we samen aan de slag. Je zelfbewustzijn wordt groter en je krijgt weer het gevoel dat je zelf aan het roer staat. Je merkt dat je meer kunt dan je dacht!

Waarde(n)vol leven

Waar komt bepaald gedrag vandaan? En past dat gedrag wel bij je, of voldoe je vooral aan verwachtingen van anderen? Tijdens coaching gaan we dieper op dit soort vragen in. We kijken naar zowel je bewuste als je onbewuste gedrag. Daardoor ontdek je wat je werkelijke drijfveren en behoeften zijn. Je leert zonder oordeel naar jezelf te kijken.

Coaching is een avontuur dat inzicht geeft. Inzicht in je eigen waarden zorgt voor verbinding met jezelf. En dat heeft positieve gevolgen voor je dagelijks handelen. Je leidt een waardevol leven.

Richting kiezen

Als je weet wie je bent en wat je belangrijk vindt, leer je richting te kiezen. Je houdt rekening met je sterke en zwakke kanten, je interesses, waarden en ambities. Door (weer) in balans te zijn kom je tot persoonlijke groei. Je blijft dicht bij jezelf gaat je volledige potentie benutten.

Vragen waar ik bij kan helpen:

  • Ik loop steeds tegen dezelfde problemen aan;
  • Ik heb het gevoel dat ik geen regie heb over mijn eigen leven;
  • De dingen die ik doe kosten me veel energie;
  • Ik voel me eenzaam, ik heb moeite om contact te leggen met de mensen om me heen;
  • Ik wil meer zelfvertrouwen ontwikkelen;
  • Ik houd rekening met anderen maar weet niet goed wat ik zelf wil.

Je bent welkom als individu, maar ook als je verantwoordelijk bent voor werknemers. Ik ben dan je sparringpartner en help je om coachende vaardigheden te ontwikkelen die ten goede komen aan je team. Door coaching wordt je niet alleen zelf beter en proactiever, maar plukken ook de mensen om je heen de vruchten.

Investering

Het kennismakingsgesprek is gratis. De vervolggesprekken zijn voor particulieren € 75,-. Gemiddeld bestaat een traject uit zes tot tien gesprekken van anderhalf uur.

Wanneer er sprake is van een uitkering of minimumloon, is een aangepast tarief bespreekbaar.

JIJ STAAT CENTRAAL

Je komt het best tot je recht als je in een goede relatie staat met jezelf en je omgeving. In onze hectische maatschappij staat er druk op die relaties. Daarom is het heel logisch dat je af en toe behoefte hebt aan iemand die je spiegelt.

Hierbij kijk je ook vooruit: wat is het doel dat je wilt bereiken? We nemen je eigen kracht als uitgangspunt. Je bent namelijk tot meer in staat dan je denkt!

Kom in contact